Beställning Eco Fresh - ekologisk frukt på jobbet

Eco Fresh

 1. Prova på vår Eco Fresh med endast 1 veckas uppsägning!
  1. Beställ leverans och ha endast 1 veckas uppsägningstid de första 3 veckorna. Se villkor nedan.
  2. Färre än 20 personer brukar i regel ha leverans 1 gång per vecka. Är ni fler så är det nog bra med leverans fler dagar per vecka
  3. Vilka veckodagar vill ni ha leverans
  4. Välj nedan vilken storlek ni vill ha, önskar ni mer än ett fat per leveransdag. Uppge det i meddelandefältet nedan.
  5. Kontakta mig angående
  6. Kontakta mig via:
  7. Hos oss har ni ingen bindningstid! De första tre veckorna har ni endast en veckas uppsägningstid, därefter går det över till ett löpande abonnemang med endast en månads uppsägningstid.
  8. Hos oss får ni vad ni beställt! Det vill säga den bästa frukten som går att få tag på. Vårt unika sätt att arbeta säkerställer att frukten som ni äter har bättre kvalitet än våra konkurrenter. Hur lyckas vi med det? Det är vår hemlighet, men låt oss säga så här: Byter ni till oss från någon av våra konkurrenter och efter 3 leveranser anser att vi inte har bättre kvalitet och service än konkurrenten som ni tidigare hade, så kan ni avbryta ert abonnemang omgående och ni slipper betala för den första leveransen. Denna uppsägning måste då ske innan den fjärde leveransen. Så ni har inget att förlora på att testa oss! Detta erbjudande kan vi erbjuda er då vi vet våra fördelar - den bästa frukten och den bästa servicen på marknaden. Fel kan självklart även vi göra, men vi måste vara bättre än andra i branschen, och det är vi!
  9. Erbjudandet gäller endast nya kunder och kunder som beställer våra lösningar som presenteras här på sidan, alltså det gäller inte kunder som beställer några speciallösningar. Det kan inte kombineras med andra erbjudanden. Förutsatt att man inte överenskommit om något annat.