Abonnera

Förfrågan

 1. Fyll i nedan om ni vill Prova på frukt från oss med bara en veckas uppsägningstid!
  1. Testa oss och ha endast en veckas uppsägningstid under de första 3 veckorna. Se villkor nedan.
  2. Färre än 20 personer brukar i regel ha leverans 1 gång per vecka. Är ni fler så är det nog bra med leverans fler dagar per vecka
  3. Vilka veckodagar vill ni ha leverans
  4. Kontakta mig angående
  5. Kontakta mig via:
  6. Vilken fruktmix är ni intresserad av
  7. Hos oss har ni ingen bindningstid! De första tre veckorna har ni endast en veckas uppsägningstid, därefter går det över till ett löpande abonnemang med endast en månads uppsägningstid.
  8. Hos oss får ni vad ni beställt! Det vill säga den bästa frukten som går att få tag på. Vårt unika sätt att arbeta säkerställer att frukten som ni äter har bättre kvalitet än våra konkurrenter. Hur lyckas vi med det? Det är vår hemlighet, men låt oss säga så här: Byter ni till oss från någon av våra konkurrenter och efter 3 leveranser anser att vi inte har bättre kvalitet och service än konkurrenten som ni tidigare hade, så kan ni avbryta ert abonnemang omgående och då slipper ni betala för den första leveransen. Denna uppsägning måste då ske innan den fjärde leveransen. Så ni har inget att förlora på att testa oss! Detta erbjudande kan vi erbjuda er då vi vet våra fördelar - den bästa frukten och den bästa servicen på marknaden. Fel kan självklart även vi göra, men vi måste vara bättre än andra i branschen, och det är vi!
  9. Erbjudandet med endast 1 veckas uppsägningstid de 3 första veckorna gäller endast nya kunder och kunder som beställer våra lösningar som presenteras här på sidan, alltså det gäller inte kunder som beställer några speciallösningar. Det kan inte kombineras med andra erbjudanden. Förutsatt att man inte överenskommit om något annat.