Trött på fruktkorg, testa fruktfat från Fruitify erbjudande

Testa oss och få biobiljetter!

Vet du någon som behöver fräsch och god frukt på jobbet? Har man tröttnat på leveransen av fruktkorgen från sin nuvarande leverantör i Malmö och Lund området? Är det dags att testa något annat! Just nu kör vi en kampanj där alla nya kunder, som beställer via hemsidan, får 2 biobiljetter!

Alla nya kunder som beställer via hemsidan får 2 biobiljetter. Beställer man mer än 4 fat per vecka så får man 4 biljetter.

Detta innebär att ni kan testa oss, så får du som kontaktperson 2 biobiljetter. Med tanke på att vi inte, till skillnad från våra konkurrenter, binder upp kunderna i långa avtal, så kan ni testa oss, och jämföra oss med er nuvarande leverantör, och samtidigt få biobiljetter som premie.

Erbjudandet gäller kunder som beställer via hemsidan, alternativt mailar in till robert@remove-this.fruitify.se med en förfrågan eller beställning.

Har ni redan fruktfat från oss, öka er beställning med minst 5 kg per vecka, så får ni också biobiljetter! Kanske är det någon avdelning på jobbet som inte har ett eget fat, som du kan ordna så de får frukt nu?!

Ni kanske är trötta på den fruktkorg ni får varje vecka och vill testa ett annat alternativ, testa då fruktfat från Fruitify och upplev skillnaden.

OBS vi tar inget ansvar för att du kan ha svårt att koncentrera dig för att du kommer sitta och längta tillbaka till jobbet och det snygga fruktfatet med fräsch och god frukt när du sitter i biosalongen. ;-)

Ser fram emot att få visa upp vad vi kan göra för att förgylla er arbetsdag!

Maila robert@remove-this.fruitify.se eller beställ här

Detta erbjudande gäller:

Företag i Malmö coh Lund området.

Beställningarna måste inkommit senast den 15 september 2015, leveranserna kan starta senare.