Fruktfat istället för Fruktkorg i Lund

I Lund har många företag valt fruktfat före fruktkorg

Företagen i Lund byter ut sin fruktkorg till ett fruktfat.

Många bra saker och idéer kommer från Lund. Lund är en innovativ stad med ett stort driv. Frågan är om inte Gnosjöandan har sitt ursprung i Lund.

I och med att människorna är innovativa och företagen likaså, så har fler och fler insett fördelarna med frukt på jobbet i formen av fruktfat istället för fruktkorg.

När ni väljer Fruitify så väljer ni en lokal leverantör som har sitt fokus på Lund med omnejd! Om ni vill veta mer om fördelarna med att välja en lokal leverantör av frukt på jobbet så kan ni läsa mer om det på sidan om lokal leverantör. 

Självklart står det frukt på jobbet på arbetsplatserna i Lund och har så gjort sedan 90-talet. Men fler och fler har börjat ta steget att byta sin fruktkorg till ett fruktfat, på grund av fördelarna som det innebär med att ha ett fruktfat istället för fruktkorg.  

Har ni idag inte frukt på jobbet, så är det verkligen hög tid att införskaffa det. Det finns oerhört många fördelar med att ha frukt på jobbet, vare sig man får det i en fruktkorg, fruktlåda eller på ett fruktfat. Hos oss får ni den finaste frukten inom klass 1, och vi är självklart certifierade för hantering av ekologisk frukt.

Behovet av frukt på jobbet är stort, och det handlar om allt från piggare, gladare, friskare personal till vad man utstrålar gentemot besökare. Kan man då välja ett fruktfat före en fruktkorg, så är valet enkelt.

Fruktkorgen kom i början av 90-talet, sedan har den branschen utvecklats precis som alla andra branscher och för att möta upp kundernas behov och krav, så har man numera fruktfat sitället för fruktkorg. Vare sig man sitter i Lund eller Malmö, så löser vi det till er!

Ge oss chansen att visa vad vi går för, ni kommer inte ångra er. Har ni en fruktkorg idag, pausa det abonnemanget och prova oss och vår kvalitet och service ett tag, så kan ni sedan jämföra oss rättvist med er nuvarande leverantör. Vi är övertygade om att det enda ni ångrar om ni provar oss, är att ni inte gjort det tidigare. ;)

Prova gärna på oss, vi har just nu ett prova på erbjudande, klicka här.

 

Fruktkorg i Malmö, är i verkligheten ett fruktfat
Fruktfatet är den nya Fruktkorgen i Malmö