Företagen i Vellinge föredrar fruktfat före Fruktkorg

Fruktkorg eller fruktfat i Vellinge? Valet är enkelt!

I Vellinge sägs det att friheten är större, valet mellan frutkfat eller fruktkorg är ett fritt och enkelt val

Vellinge har i många år varit en kranskommun till Malmö som erbjuder Malmöborna underbara stränder och rekreationsmöjligheter. Samtidigt erbjuder Malmö och Trelleborg vellingeborna storstadspuls, sjukhus och en massa annat.

Frågan är hur vardera kommun skulle klara sig utan varandra. Men även inom Vellinge kommun finns det många företag som sliter hårt för att vara effektiva och lyckas i sin respektive bransch.

En stor del i att lyckas är att ha personal man kan lita på, som är engagerade, friska och pigga. Här kommer vi in i bilden! Med färsk frukt på jobbet så får man pigg och glad personal. De är mer friska och bara att man undviker blodsockerfall på eftermiddagen på arbetsplatsen, innebär en mer effektiv arbetsplats och mer alert personal som gör färre misstag. bara det är värt mycket! Läs mer gärna mer om detta på denna sidan.

Frukt på jobbet passar bättre som fruktfat än fruktkorg, och i Vellinge har vi flertalet företag som redan insett detta! Läs lite om varför man föredrar fruktfat före fruktkorg på vår sida om fruktfatets fördelar. 

Vi har också en massa fördelar vad det gäller Fruitify som du också kan läsa om.

Vi ser gärna fler kunder från Vellinge som testar att ha fruktfat på sin arbetsplats. Vill ni ha fruktkorg så får ni vända er någon annanstans, för en fruktkorg klarar inte våra hygienkrav, så vi använder inte och kommer aldrig att använda fruktkorgar som frukt på jobbet lösning.

Vi är en lokal leverantör med fokus på Vellinge, läs mer om varför ni skall välja en lokal leverantör med endast fokus på den lokala marknaden.

På våra handgjorda Italienska fruktfat i keramik så ligger endast den bästa frukten inom klass 1! Så vi garanterar fräsch, vacker, god, krispig frukt av högsta kvalitet!

Prova gärna på oss, vi har just nu ett prova på erbjudande, klicka här.

Och självklart har vi en certifiering för ekologisk frukt!

 

Frukfat istället för Fruktkorg, Vellinge

Fruktkorg i Malmö, är i verkligheten ett fruktfat
Fruktfatet är den nya Fruktkorgen i Malmö