KUL ATT SES IGEN!

PROVA FRUITIFY UTAN KOSTNAD!

Ni har träffat Marcus hos oss och han vill gärna bjuda er på en leverans!

Frukt på jobbet utan kostnad

Prova ett fruktfat med högsta kvalitet
Just nu kan ni få ett fruktfat levererat till er arbetsplats med frukt av högsta kvalitet vackert upplagt.

Hej,

Det var kul att träffa er! Kul också att ni besöker denna sida efter det att vi träffats.

Detta är en hemsida som endast ni som träffat mig hittar. Jag vill att ni skall känna er speciella och därför har vi också ett speciellt erbjudande till er -  GRATIS FRUKT!

Erbjudandet går ut på att ni får prova FRUITIFY utan kostnad en vecka. 

Ni får då uppleva våra vackra fruktfat med den service, kvalitet och variation som vi erbjuder. Och inte nog med det det är betydligt bättre hygien med ett fat än andra lösningar, då det är lätt att hålla ett fat rent från mögelsporer och annan smuts. Ni får helt enkelt uppleva FRUITIFY!

Varför bjuder Fruitify på detta?

Först och främst är vi en liten, flexibel, lokal leverantör av frukt på jobbet. Vi har endast fokus på vår lokala marknad.

Vi är inte störst i Sverige, vi är inte ens störst i Skåne, men vi kan med rak rygg stå upp och säga att vi är bäst i Skåne och en av de bästa i Sverige på att leverera frukt av högsta kvalitet och med en servicegrad som ingen kan matcha. Ingen kan slå oss på fingarna när det gäller Kvalitet och Service - helt enkelt helhetsintrycket!

Sedan är det ju så att få företagen att prova oss. Vi har många företag som gett oss en chans och deras val att stanna kvar som kunder, gör att vi gärna vill visa upp våra vackra fräscha fat för fler företag, så även ni kan besluta er för att välja att ansluta er till Fruitifyfamiljen!

Vågar ni prova på att bli Fruitifierade en gång? Räkna i så fall med att uppleva en tjänst ni kommer uppskatta!

P.S. Nedan kan ni beställa ert fruktfat som ni får till ert jobb utan kostnad. Leverans sker tisdag, torsdag eller fredag, och veckan efter hämtar vi hem det tomma keramikfatet som för övrigt är handgjort i Italien. Ni får alltså inte behålla det vackra fatet, faten tillhandahåller vi till våra kunder fulla med fräsch frukt. D.S.

ITS TIME TO GET FRUITIFIED!

 1. ERBJUDANDE FÖR INBJUDNA FÖRETAG: Prova på vår 5 kgs Classic Fresh utan kostnad!
  1. Beställ leverans. Se villkor nedan.
  2. Detta specialerbjudande får endast kunder som fått ett visitkort av Marcus Divall och använt QR-koden på visitkortet!
  3. Vilken veckodag vill ni ha leverans
  4. Kontakta mig också angående
  5. Kontakta mig via:
  6. Leverans av detta fruktfat med 5 kg Classic Fresh fruktblandning sker på ovan vald leveransdag. De dagar ni kan välja är tisdag, torsdag eller fredag. Måndag och onsdag är våra stora leveransdagar, så på dessa dagar kan vi inte ta på oss att köra ut ett fat utan kostnad till er. Frutkfatet i vacker keramik lånar ni av oss, det hämtas upp veckan efter ni fått det. Erbjudandet gäller endast en gång per företag/leveransadress.
Fruktfat eller fruktkorg på jobbet? Det finns bara ett sätt att bli Fruitifierad!
Hej igen!