Leverans vid helgdagar under 2018

Det är viktigt för våra kunder att veta exakt hur vi har tänkt oss att leverera när en vardag i en vecka är en röd dag.

Nedan ser ni leveranserna vid röda dagar för 2018. Och som vanligt är det bara att höra av er om ni önskar få er leverans någon annan dag, ändra storlek eller avboka den i samband med röda dagar.

Vecka 13, fredagen den 30/3 (långfredag). Inga leveranser denna dag. Endast de som specifikt meddelat oss att de vill ha frukt på torsdagen istället får sin fredagsleverans på torsdagen denna veckan.

Vecka 14, måndagen den 2/4 (annandag påsk). Inga leveranser denna dag. Måndagsleveranser sker tisdagen den 3 april. Av de kunder som har leverans både måndag och onsdag, så får de sin onsdagsleverans på torsdagen denna veckan istället för på onsdagen. De kunder som har ordinarie leveransdag tisdagen den 3/4, körs istället på onsdagen den 4/4.

Vecka 18, tisdagen den 1/5 (första maj). Inga leveranser denna dag. Endast de kunder som vanligtvis får leveranser på tisdagen som meddelar oss att de vill ha frukten en annan dag, får sin leverans den andra dagen.

Vecka 19, torsdagen den 10 maj (kristi himmelsfärdsdag). Inga leveranser denna dag.

Vecka 23, onsdagen den 6 juni. Inga leveranser denna dag. Onsdagsleveranser sker torsdagen den 7 juni.

Vecka 52, måndagen den 24 december, tisdagen den 25 december och onsdagen den 26 december (julafton, juldagen och annandag jul) Inga leveranser dessa dagar. Torsdagen den 27 december är det vanliga torsdagsleveranser, förutsatt att man inte ändrat sin order.

Vecka 1, måndagen den 31 december och tisdagen den 1 januari (nyårsafton och nyårsdagen) Inga leveranser dessa dagar. onsdagen den 2 januari är det vanliga onsdagsleveranser, förutsatt att man inte ändrat sin order.

Tänk på att meddela in till oss senast 10 arbetsdagar innan leverans om ni vill avbeställa er leverans eller ändra den.

Go top