FÖRDELAR

 

FULLADDAD MED ENERGI

Visst, vi har hört det sedan barnsben. Att frukt är nyttigt.

Men det viktiga är ju ändå att det är gott. Lite som godis faktiskt. Sedan att det innehåller massor av vitaminer, fibrer och antioxidanter som håller oss friska är ju bara en bonus. Och fruktsocker som piggar upp även den tröttaste medarbetaren.

 

LOKAL FRUKTLEVERANTÖR

Nu undrar du kanske hur stor vår bransch är, inte så stor säger vi. Ganska liten om vi skall vara ärliga. Men nu talar vi om oss som är en lokal leverantör och vi vill bara vara stora på vår lokala marknad, det är stort nog för oss!

Vi vet att för våra kunder så är det bättre att ha en lokal leverantör som bygger sin verksamhet på hur det fungerar på den lokala marknaden och inte hur det är i Stockholm eller för den delen London.

Hos oss är fokus på Skåne, vi utvecklar vårt företag efter vår marknad och behöver inte ta hänsyn till hur det fungerar i andra delar av Sverige eller världen.

Service och kvalitet är det man bygger trogna kunder på, hos oss får ni det ni beställt och den service som ni förväntar er. Och vi räknar med att ni har höga förväntningar.

 

FRÄSCH FRUKT – EN SJÄLVKLARHET HOS FRUITIFY

All frukt, som skall till kunderna på måndagen, packas under helgen hos Fruitify, tyvärr en ovanlighet i vår bransch. Fruitifys varumärke står för kvalitet, service, fräscht, vackert, modernt och kundnöjdhet!

Det låter som något man kan ta för givet, men tyvärr så är det faktiskt en ovanlighet i vår bransch, att frukten är nyligen packad och fräsch när den kommer till kunderna.

De flesta fruktleverantörerna packar frukten som skall ut på måndagen, redan under torsdag och fredag. Så den frukt du får på din arbetsplats på måndagen, blev packad och sorterad 3-4 dagar innan den kommer till dig. Detta medför så klart att risken för dålig frukt blir större.

Skälet är så klart för att hålla ner personalkostnaderna genom att inte ha produktionspersonal inne på lördag och söndag. Detta kan göra att du får ett något lägre pris på frukten, eller så tjänar fruktleverantören lite mer pengar på leveransen av din frukt på jobbet.

Men vare sig du får ett lägre pris eller fruktleverantören tjänar lite mer, så är risken att det skapar irritation och klagomål på arbetsplatsen och detta får till följd att en del av fruktens syfte har gått förlorat.

Vi arbetar självklart under helgen och säkerställer att frukten är nyligen kontrollerad, sorterad och håller den kvalitet som är självklar med Fruitify!

Med Fruitify får ni frukt av hög kvalitet, som vi tillhandahåller med en hög servicegrad, på vackra handgjorda keramikfat.

 

FRUKTFAT

Kunder i Malmö, Lund, Vellinge, Staffanstorp, Lomma, Landskrona, Helsingborg, Trelleborg kan njuta av fruktfat istället för fruktkorg.

Visst frukt på arbetsplatsen är ju helt rätt, men är alla lösningar helt rätt?

Vårt svar är att det finns bättre och sämre lösningar. Vår lösning med fruktfat är utan tvekan bättre än andra lösningar på marknaden, som t.ex. fruktkorg.

Du undrar kanske varför, här får du några anledningar:

  • Med fruktfat slipper man gräva ner i en fruktkorg eller fruktlåda efter just den frukten man vill ha och då slipper man själv skada frukten som levererats till arbetsplatsen.
  • Ett fruktfat innebär att man ser frukten även från sidorna, och det är mycket vackrare.
  • Ett fruktfat ser även vackert ut när det är halvtomt, en halvtom fruktkorg är en sorgsen syn.
  • Frukten som ligger underst pressas inte lika mycket som i en fruktkorg eller fruktlåda.
  • Fruktfaten vi placerar ut är snygga handgjorda keramikfat, inte tråkiga, slitna och smutsiga fruktkorgar.
  • Det är helt enkelt mer hygieniskt. De största fördelarna med fruktfat, har vi inte nämnt här, men den kommer du märka av ifall du testar oss, eller frågar oss om varför man skall välja Fruitify!

 

VI ÄR PROFFS PÅ DET VI GÖR

Vi kan frukt!

Vi har arbetat med fruktleveranser i nästan 40 år.

Vi är certifierade för att hantera ekologisk frukt och grönt. Detta säkerställer att vi följer riktlinjerna för hanteringar av ekologiska varor, och har tillstånd att packa ekologiska fruktfat.

Eventuell överbliven/kasserad frukt återanvänds bl.a. till härbärgen och djurmat.

Vi arbetar inte med några mellanhänder, vi vill ha kontroll på kvaliteten och servicen hela vägen, från ax till limpa, eller kanske mer passande från kärna till frukt!

För oss är det 100% fokus på frukt – inget annat!

 

INGEN BINDNINGSTID

Vi har alternativet med löpande abonnemang med bara en månads uppsägningstid.

Så länge vi sköter oss, så räknar vi med att ni är oss trogna!

Fruktfaten uppskattas mer av kunderna än fruktkorgar. Med fruktfat så ser det snyggare ut än andra lösningar på kontoret (fruktkorg/fruktlåda) i receptionsdisken, fikarummet, konferensrummet.

Till och med när fruktfatet är nästan tomt så är det snyggt!

 

VI KÖR MED EGEN PERSONAL

Många i fruktbranschen arbetar med budbolag, vilket också säkerställer att frukten kommer fram till kunden, men det är stor skillnad på att leverera frukt (såväl i formen av fruktkorg, fruktfat eller fruktlåda) eller paket.

Vi arbetar endast med egen personal, som kan frukt, och håller den servicenivå som vi har som krav.

Frukten packas och transporteras i plastbackar som håller kvalitet och hygien på topp.

Profilkläder, självklart har vår personal snygga och hela kläder med våra loggor, så ni kan ha dem i era lokaler och känna trygghet.

 

KLIMATKOMPENSATION

Inte nog att vi klimatkompenserar för våra fruktleveranser, vi stödjer också Naturskyddsföreningen och betalar för utsläppsrätter, som vi inte nyttjar, så det blir ett plus på miljöpåverkan med oss.

 

VI ARBETAR ENDAST MED KLASS 1 FRUKT

Men även inom klass 1 frukt, finns det många nivåer, hos oss är bara det bästa gott nog.

Du kan läsa mer om detta på vår sida om klass 1 frukt.

 

VI TÄNKER NYTT

Vi tänker nytt och är en modern och fräsch leverantör av frukt på jobbet!

Precis som allt annat så utvecklas leveranserna av frukt till företag.

Vi arbetar annorlunda än andra i fruktbranschen och tänker nytt.

Er bransch ser nog inte ut som för 10 år sedan?

Fruktkorgen kom för cirka 30 år sedan, men inte mycket har hänt sedan dess.

Vi tycker att det är dags för en förändring, vad tycker du?

Vi har många andra fördelar, men vi börjar med att berätta om några , så kommer ni säkerligen upptäcka fler efterhand som ni får avnjuta vår frukt, kvalitet och service.

 

VAD SKILJER OSS FRÅN ANDRA?

För vår bransch skull så skulle vi vilja säga ingenting, men tyvärr så är många av de punkter som ni läser här saker som skiljer oss från andra i vår bransch.

Vi arbetar med endast frukt och vi arbetar endast på vår lokala marknad.

Du som kund hos oss har en fruktleverantör med 100% fokus på din frukt och den lokala marknaden.

 

VI ÄR INTE STÖRST

För oss är allt viktigt, men viktigast är kunden som har vår frukt på jobbet.

Vi har inte ambitionen att vara störst, vi har ambitionen att vara bäst!

Och med bäst så talar vi om att vara bäst i Skåne. Vi bryr oss inte ett dugg om att vara bäst i Stockholm, Karlskoga eller Sundsvall, det kan någon annan vara!

Finns ni i Skåne och vill ha den bästa leverantören av frukt på jobbet – då vill vi vara det självklara valet!

 

VI HAR DE CERTIFIKAT SOM MAN SKALL HA

Självklart är vi certifierade för hantering av ekologisk frukt och grönt

Självklart är vi certifierade för ekologisk frukt! Läs mer om ekologisk certifiering på vår sida om det.

Men utöver det så har vi också RIP-certifiering. RIP står för riktlinjer inom hygien-, miljö- och kvalitetsarbete inom Packerier. Med RIP har man tagit med de punkter inom ISO-certifieringar som passar in på packerier av frukt, potatis m.m. sedan har mer specifika delar lagts in som är inriktade på vår bransch. Det handlar bland annat mycket om hygien.

Vi har även vår Code of conduct som följer FNs deklaration om mänskliga rättigheter, miljöpolicy, miljömål, Kvalitetspolicy, Kvalitetsmål och en massa andra policys  som vi arbetar med. Be oss gärna om dessa så mailar vi över dem till er, de är för stora för vi skall gå in i detalj på dem här.

 

FRUITIFY – DEN PERSONLIGA LEVERANTÖREN

Vi är en personlig frukt på jobbet leverantör i Malmö, Lund, Staffanstorp, Lomma, Vellinge och Trelleborg

Vi är, som du vet vid detta laget, den lokala leverantören, den leverantören som inte fokuserar på att vara störst i Sverige, utan bäst i Skåne. Vi är också den leverantören som vill vara den personliga leverantören.

Detta löser vi på flera sätt. Delvis är vi på kontoret personliga, vi har även inga budbolag, du som kund skall känna dig trygg med den som levererar er frukt och ni skall se chauffören som en vän.

Vi vill ha nöjda kunder – vi älskar nöjda kunder. Och då vi bara arbetar på vår lokala marknad, så är våra grannar, vänner, vänners vänner våra kunder. Vi vill att våra kunder skall se oss som en av deras vänner, som ställer upp i vått och torrt!

Go top