Fruktfat istället för fruktkorg. Vi är fruktbudet för er!

 

När ni i Malmö och Lund väljer fruktbud/fruktleverantör så skall man ha vissa saker i åtanke:

När packas frukten i fruktkorgen, fruktlådan eller fruktfatet?

Vi packar all frukt dagen innan leverans.

Våra konkurrenter börjar redan packa sina kunders fruktkorgar på torsdag/fredag för leverans på måndag. Vi packar som sagt detta på söndagen!

Med ett fruktfat från Fruitify så har ni den fräschaste frukten. Våra fruktfat tål att jämföras med fruktkorgar.

 

Vilken kvalitet har leverantören av fruktkorg/fruktlåda/fruktfatet?

Alla i företagsfrukt-branschen köper in klass 1 frukt. Men inom klass 1 frukt finns det stora skillnader.

Jagar man inköpspriser för mycket, så slår det självklart på kvaliteten.

Man måste våga lägga lite extra pengar på fruktinköpen för att ha bra frukt och nöjda kunder, vare sig det gäller fruktkorg eller fruktfat. Det vinner man på i längden. Läs lite om klass 1 frukt här.

 

Hur säkerställer man kvaliteten i sina fruktkorgar eller fruktfat?

Vi är en uppskattad frukt på jobbet leverantör, som precis som våra kunder uppskattar fruktfat före fruktkorg, i Malmö, Lund, Staffanstorp, Trelleborg, Skåne

Vi vågar påstå att de som provat att få frukt från oss, stannar hos oss.

Har ni idag en annan fruktleverantör, pausa det fruktabonnemanget och prova att få frukt från oss i några veckor.

Vi lovar ni blir inte besvikna. Det är vår kundhistorik ett bevis på! Skulle vi inte hålla vad vi lovar, så är det bara att fortsätta med den gamla fruktleverantören, no hard feelings.

Testa ett fruktfat istället för fruktkorg!

 

Behöver man binda upp sig i ett långt avtal?

Detta har med fruktkvalitet, service, variation, flexibilitet att göra.

Nöjda kunder stannar hos sin fruktleverantör. Så hos oss har man inga långa avtalstider! Det får andra syssla med, som behöver låsa upp sina kunder i avtal för att de skall stanna.

Vi älskar att ha nöjda kunder och vi älskar våra trogna kunder, för de är nöjda.

 

Får man frukten som fruktkorg, fruktlåda, fruktfat…?

Lite av det man får med ett fruktfat

Ett fruktabonnemang kan komma i många skepnader, fruktkorg, fruktlåda, fruktfat, konventionell frukt, ekologisk frukt.

Vad som passar just er har att göra med tycke och smak.

Vi anser att fruktfat är bättre, för det bland annat ser snyggare ut, är mer hygieniskt, är modernare….. än en fruktkorg eller fruktlåda.

Läs lite om fördelarna med fruktfat här.

 

Är leverantören en lokal fruktleverantör, eller sitter man med HK någon annanstans?

Vare sig man skall ha frukt på jobbet som en fruktkorg eller ett fruktat, välj ett lokalt fruktföretag med sitt hjärta där ni själva finns.

Med ett huvudkontor i t.ex. Göteborg, Stockholm eller London, så innebär det att företagsledningen har annat i fokus än just den lokala marknaden i Skåne i allmänhet och den enskilda lokala kunden i synnerhet.

Det sitter i så fall också ägare som har ett vinstintresse som är större än förståelsen och viljan att leverera en bra lösning på personalfrukt.

De vill ha långa avtal, för att kunden skall sitta fast så länge som möjligt, de kräver lägre inköpspriser, trots att man redan sänkt dem ordentligt, de vill ha högre utpriser.

Vilket tyvärr innebär att höjdarna i London styr så att du på Storgatan i Malmö får lägre kvalitet och högre pris på din sunkiga fruktkorg.

Och om du vill säga upp din leverans så får du reda på att du sitter i ett långt avtal.

Tråkigt, men vi har många som vill byta till oss som vittnat om just detta scenario.

 

Kan man frukt och grönt?

Välj ett proffs på frukt. Vi kan frukt och vet därför att fruktfat är betydligt bättre än fruktkorg

De fruktleverantörer som har frukt och grönt som sin huvudsyssla kan detta.

De som egentligen sysslar med något annat, detta kan till exempel vara växter, städ, kaffe, har troligtvis inte samma kunskap om frukt och grönt som leverantörer som har frukt och grönt som sin huvudsyssla.

Det värsta är de som levererar sin frukt i samma bilar som de kör växter, rengöringsmedel och annat.

Vare sig ni har fruktkorg, fruktlåda eller fruktfat, så skall de så klart hanteras som frukt hela vägen från fruktträdet till er arbetsplats.

 

Har man ekologiska alternativ?

Ekologisk frukt har alla leverantörer!

Har man ekologisk certifiering?

Detta har tyvärr inte alla leverantörer! Men är egentligen ett krav för att få sälja eko frukt och grönt och kalla det ekologisk frukt och grönt! Läs med om ekologisk certifiering här.

Hur många olika blandningar har fruktleverantören?

Det är inte en fördel med många olika blandningar!

Det innebär oftast att man har dålig variation i sina blandningar, försöker tjäna mer pengar för att kunderna skall uppgradera sig, ger kunden chansen att byta blandning om kvaliteten brister, men man får ju samma frukt fast nu kanske även med lite vindruvor.

Har man bra kvalitet (bl.a. fräsch frukt), bra variation och kunden i fokus, så behöver man inte många olika blandningar.

 

Fruktkorg eller fruktfat, frukt på jobbet i Malmö, Lund – Skåne

Detta var några punkter som ni skall ha i åtanke när ni funderar på fruktbudet ni skall välja. Att välja fruktleverantör är inte alltid det enklaste. Så då är det självklart bäst att ta sin personalfrukt från någon som inte har långa avtal, så att du kan byta och få din företagsfrukt från en annan fruktleverantör om det skulle behövas. Det är vanligare att ha frukt på jobbet idag, än att man inte har det. Det gäller bara att ni får det ni betalar för, bra kvalitet, service, variation….. Fruktkorg, fruktlåda eller fruktfat, det är en del att välja mellan. Vi levererar i Malmö, Lund, Trelleborg, Vellinge, Lomma, Staffanstorp – Skåne 

 

När man väljer fruktbud, så skall man ha en hel del i åtanke. Frukt på jobbet med rätt fruktbud kan betyda en stor skillnad runt fikabordet på jobbet. Frukt på jobbet är en viktig del i arbetsdagen och Fruitify är fruktbudet för er!

Go top