Fruitify gav oss något vi inte hade förväntat oss!

Vi har tidigare haft frukt på jobbet i formen av en fruktkorg som kom varje vecka. Och ärligt talat, vi var rätt nöjda med fruktkorgen. När vi däremot hörde om Fruitify och de presenterade sina fördelar för oss, så väcktes en nyfikenhet – det lät ju riktigt bra. Men kunde de verkligen vara så mycket bättre än det vi redan hade. Vi beslöt oss att ge dem chansen att bevisa att de verkligen var så bra som de påstod. Vi insåg redan efter en vecka att de verkligen var betydligt bättre och den känslan har bara vuxit med tiden. Vi visste helt enkelt inte att frukt på jobbet kunde vara så mycket bättre och snyggare. Nu ser kontoret snyggt ut på ett sätt som fruktkorgen inte kunde erbjuda och vi märker stor skillnad på kvaliteten. Kan inget annat än erkänna att vi hade levt lite i förnekelse, lite som att vi bara lät det gamla rulla på. Bara det att vi nu kan fokusera på annat runt fikabordet än vad som är dåligt i fruktkorgen. Nu diskuterar vi roliga saker och affärsmöjligheter istället för den sunkiga fruktkorgen. Kan varmt rekommendera Fruitify och deras underbara fruktfat. Har ni Fruitify så vet ni att det stämmer, har ni inte Fruitify så ge dem en chans, ni kommer inte ångra er.

 

 

David Folkesson på Pragati i Malmö, njuter med sina kollegor av frukt på jobbet från Fruitify

Fantastisk frukt på jobbet från Fruitify

 

“Frukt på jobbet, det låter enkelt!”

Vi har haft frukt på jobbet i många år, hos oss är det är en lika stor självklarhet som kaffet. Men det är först för något år sedan vi bytte leverantör till Fruitify. Ett byte vi aldrig ångrat!

Alla besökare som kommer till vårt företag och tittar långt på det vackra fruktfatet får höra oss lovorda Fruitify – kvaliteten och servicen! 

Snygga fruktfat, frukt av oslagbar kvalitet, bra variation, underbar service med trevlig personal. 

Vi är ett modernt företag och Fruitify passar vårt kontor som handen i handsken.

Fruitify har ökat trivseln på jobbet och vi äter mer frukt nu, då den helt enkelt smakar bättre än tidigare. På tal om smakar bättre, den delen är lite dubbel, frukten är bättre, men man äter även med ögat, så den vackra frukten på fruktfatet lockar lite extra också.

Vad mer behöver sägas? Kanske att jag är rätt säker på att Fruitify håller en klass som ingen annan i deras bransch kan matcha!

Robert Lindh på Pixelant i Malmö, har haft Fruitify i flera år och uppskattar såväl kvaliteten, servicen, personalen och annat som Fruitifys frukt på jobbet ger dem.

En skåning väljer Fruitify!

 

“Valet var enkelt för oss!”

Vi hade tidigare en leverantör av frukt på jobbet som var en rikstäckande leverantör med huvudkontor i Stockholm. Tyvärr hade vi inte hittat en leverantör med stark förankring endast i Skåne, tills vi hittade Fruitify – det lokala alternativet.

Vi är lite av lokalpatrioter, man blir det lätt när man gillar idrott och håller på lokala klubbar. Det blir rätt mycket “vi mot dom känsla”. Om man privat känner så, så speglar det sig lite över på affärslivet också.

Att ha en lokal leverantör har många fördelar, inte bara känslan att man stödjer det lokala företaget, de är också mer lyhörda för vår marknad och har sitt fokus på rätt ställe.

Så när vi upptäckte alternativet Fruitify och insåg hur de endast arbetar på den lokala marknaden, så var bara det ett starkt alternativ till att byta till dem. Att det sedan också visade sig att de vara bättre på alla andra bitar som variation, kvalité, service…. var ju bara ett ännu större plus.

Vi hade fruktkorg här på jobbet tidigare, men Fruitify är mycket bättre, i alla fall för oss. Det enda vi ångrar är att vi inte bytte till Fruitify tidigare!

Patrick Andersson berättar att det är högt tryck runt fruktfatet från Fruitify hos Tryckfolket.

Go top