Fruitify = EFFEKTIVITET OCH RESULTAT

Frukt på jobbet ökar trivseln och resultatet på företaget. Ett fruktfat ger ett bättre resultat än en fruktkorg. Det är som att jämföra äpplen och päron!

Vill vi göra det riktigt enkelt så kan vi säga att vi säljer frukt. MEN det är som att säga att den som säljer en flygresa endast säljer en plats på ett plan, utan en destination.

När ni väljer oss som leverantör så, visst, ni får frukt till er arbetsplats, men ni åker också med på en resa, en resa som ni styr och själva bestämmer destinationen till, men vi hjälper er med bränslet och att hålla er glada och effektiva på vägen. Vi hjälper er helt enkelt att nå den destination ni vill till.

Ett äventyr, där vi med vår kvalitet, service, vackra fruktfat, goda och krispiga frukter åker tillsammans med er och era visioner, personal, ledning, era idéer och innovationer mot nya höjder. Vi är ett litet, men ack så viktigt verktyg för er att nå större framgångar!

Vi säljer inte frukt, vi hjälper våra kunder öka trivseln och resultatet!

Med frukt på jobbet vackert upplagt på fat på företaget får företaget många fördelar.

Fruktkorgar i all ära, men de kan inte mäta sig med ett fruktfat från Fruitify.

Finns ni i Skåne så kan ni dra nytta av de tjänster vi erbjuder, och på det viset öka trivseln och resultatet på företaget!

Detta är lite av det ni får genom ett fruktfat från Fruitify:

 

Ett fruktfat från Fruitify ger besökarna och personalen rätt budskap

Frukt på jobbet i form av ett vackert fruktfat från Fruitify innebär att man sänder rätt signaler till såväl kunder, besökare som den egna personalen.

Med ett fruktfat från Fruitify så utstrålar företaget att det är välmående, har hög kvalitet, är modernt, uppskattar bra lösningar, ser framåt, sticker ut jämfört med andra företag, då många lever kvar på 90-talet och än idag har en fruktkorg.

Alla vill ju sända rätt signaler. Det finns väl inget företag som egentligen vill ha en sunkig reception, lokal, eller ostädat kontor. Visst alla har inte besökare, men det är också viktigt att skicka rätt signaler till den egna personalen. Med ett fruktfat skickar man rätt signaler!

Men låt oss inte framstå som en helhetslösning, vi är en del av flera för att ni skall skicka rätt signal. Men en sak är säker, signalen vi hjälper er att skicka sticker ut och syns!

 

Företaget och personalen blir mer välmående

The Fruitifier – superhjälten som räddar arbetsplatser från att inte få ut max.

Tillgången till frukt på jobbet innebär att personalen äter nyttigare än vad de skulle gjort annars.

Personalen mår med andra ord bättre och långsiktigt har forskning visat att företagen får färre sjukdagar på arbetsplatsen ifall personalen äter frukt.

Men även kortsiktigt är det riktigt grymt att ha frukt på jobbet! När personalen äter frukt på jobbet, så slipper de den där vanliga dippen som de annars får på förmiddagen eller eftermiddagen då blodsockret faller och personalen blir mindre produktiv.

Har företaget frukt på jobbet så blir ni mer effektiv och misstagen på jobbet minskas. Bara där gör företaget en bra vinst på den investerade pengen på frukt.

 

Varför är då ett fruktfat bättre än en fruktkorg?

Jo, för att kvaliteten är bättre på frukten bl.a. på grund av dessa fördelar.

Och då du slipper att kasta eller lägga tid på att reklamera dålig frukt så får du mer trivsel och ökad effektivitet av ett fruktfat. För vilken vinning är det att ha frukt på jobbet, bli piggare och mer effektiv, men lägga tiden på att reklamera frukt och ha problem. Behöver ni reklamera och/eller kasta dålig frukt, så blir ju inte heller trivseln mycket bättre.

Frukt på jobbet skall vara smärtfritt och bara fungera!

 

Frukt ökar trivseln på jobbet

Arbetsplats + fruktfat = trivsel och glädje

Med frukt på jobbet blir personalen gladare och får en mer positiv inställning. Vilket gör att man bli mer effektiv och ger järnet lite mer.

Att sitta runt fikabordet och slänga ur sig possitiva saker och idéer blir en del av vardagen.

OBS, för att detta skall fungera så måste frukten hålla hög kvalitet och leverantören hög service. Ett fruktfat från Fruitify gör detta arbete garanterat bättre än andra lösningar!

 

Att fruitifiera företag är mer än att bara slänga dit några frukter!

Vi vill fruititifiera din arbetsplats! Vi hjälper våra kunder nå nya höjder.

Vi FRUITIFERAR företag och med det så ser vi oss som en viktig kugge i ett stort maskineri för att tillsammans med våra kunder hjälpa dem nå nya höjder.

Med våra vackra, moderna, handgjorda fruktfat från Italien, fyllda med oslagbar frukt av högsta kvalitet, levererad av egen personal med öga för frukt, kvalitet och service, (inga budbolag här inte), så får våra kunder en tjänst som inte bara handlar om frukt, utan om ökad trivsel, mer glädje, ökad effektivitet, bättre resultat.

Visst man kan tala om att vi levererar frukt till er, men är det inte mer komplext än så?

THINK ABOUT IT!

 

LETS GET FRUITIFIED!

 
Go top